Blog

4-2-2018  De winkel is weer geopend. Voor een ruime keus aan bruids-en galakleding bent u bij Abcouwer Bruids-en Galakleding aan het juiste adres. Zowel voor de verkoop als de verhuur!   2-12-2017 Winkel gesloten i.v.m verbouwing. Wij zijn momenteel gesloten i.v.m de verbouwing van onze winkel. Wij zijn telefonisch gewoon te bereiken voor vragen. 15-2-2017 Vanaf vandaag tot wel 20% korting op zowel huur als verkoop van al onze bruidsjurken! Deze actie loopt tot en met 1 April dus wees er snel bij.

25-11-2015 Over de rode loper in getailleerde smoking en chique galajurk. De familie Koerts zag er prachtig uit over de rode loper in onze getailleerde smoking en chique galajurk in Spanje bij het internationale motorsportfederatie(FIM).

Getailleerde smoking en chique galajurk

Getailleerde smoking en chique galajurk

17-4-2015 Een uniek sieraad!

Een uniek sieraad naar wens die perfect past bij je trouwjurk? Dat kan bij Abcouwer Bruids-en Galakleding!

Hier een aantal voorbeelden:

10-12-2014 Bruidsjurk van de maand December!

 

                                                                            12201 Pamela kopie
10-1-2014 Gelukkig nieuwjaar!
Abcouwer Bruids-en Galakleding wenst iedereen een romantisch en feestelijk 2014 toe!
In de december maand hebben wij nog een drukke tijd gehad met bruidjes en veel mensen die in smoking of galajurk naar een kerstgala gingen. Ook onze nieuwe lijn van getailleerde smoking slaat erg goed aan. Zo hebben wij een mooie foto gekregen van Reno Bestebroer die met de kerstdagen een mooie cruise heeft gemaakt. IMG_2292
6-12-2013 Nieuw binnen slimfit smokings!
Voor de kerst en oud en nieuw kunt u zich kleden in een stijlvolle getailleerde smoking.
Deze smoking is in het zwart heeft een  reverskraag en is gemaakt van 70% wol met 30% polyester.
Binnenkort komt deze smoking met meer details en foto’s in onze webshop. Mocht u voor die tijd interesse hebben in deze smoking om te huren of te kopen, kunt u altijd de winkel bezoeken.
27-11-2013 Nieuwe website met webshop online!
Met veel trots presenteren wij onze nieuwe website met een webshop.Op dit moment kan er nog niet gekocht worden, maar we zijn hier druk mee bezig.
Het heeft even geduurd, maar vonden dat dit met zorg gemaakt moest worden.
We hopen met deze website onze (toekomstige) klanten te kunnen informeren over onze winkel, collectie en nieuws over actuele bruids-en avondmode.
Via Facebook en Twitter houden wij zo veel mogelijk mensen op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen op de site.
Natuurlijk staan wij open voor suggesties om de site nog beter te maken.  Dus mocht u suggesties aan ons door willen geven, kunt u ons altijd mailen.