Collectie

Bruidsmode

Bruidsjurken

Abcouwer Bruids-en Galakleding heeft een grote collectie bruidsjurken en trouwkostuums, van trendy tot klassiek. Onze collectie is niet alleen verrassend, maar ook actueel. Dat komt omdat wij haar elk half jaar vernieuwen. U heeft de mogelijkheid om de kleding te kopen of te huren. In onze sfeervolle winkel kunnen wij u alle aandacht geven om mee te helpen uw trouwdag tot iets speciaals te maken. Ook denken wij graag mee om alle wensen op dit gebied te realiseren. Sinds kort is het ook mogelijk om bedankjes in zeepvorm te bestellen. Leuk om uw gasten iets mee te geven ter herinnering van uw bruiloft.

Trouwkostuums

Voor de heren hebben wij mooi nieuwe en trendy trouwkostuums. Zowel getailleerd als de klassieke trouwkostuums hebben wij in onze collectie. Deze zijn ook voor de verhuur en de verkoop beschikbaar.

Galakleding

Black tie

Voor heren geldt natuurlijk dezelfde wens om in gepaste kleding naar een mooi feest te gaan. Ook hier geldt een uitgebreide collectie, zoals bijvoorbeeld smokings, jacquets en (rok)kostuums. De kostuummaten zijn van 42 tot en met 62.
COOL_CLASSICS_2015_2_Bild_01