Abcouwer Bruids-en Galakleding

Abcouwer Bruids-en Galakleding de bruidsmode en galakleding winkel in de regio Emmen!

Abcouwer Bruids-en Galakleding is de sfeervolste bruids-en gelegenheidsmodezaak in de regio Emmen. De winkel ligt in het kleine boerderijendorp Achterste Erm bij Emmen, een idyllische, romantische plek die precies bij de winkel past. De sfeervolle boerderij van 1750 bied genoeg ruimte voor de grote collectie bruidsjurken, trouwkostuums, smokings, rokkostuums en jacquets.

Abcouwer Bruids-en Galakleding

Eind 1995 zijn wij begonnen met de verkoop en verhuur van galakleding. Een succesformule, zo bleek. In 2002 hebben wij daarom ook de stap genomen om de collectie uit te breiden met bruidskleding. Om telkens een actuele collectie te kunnen presenteren bezoeken wij ieder jaar verschillende vakbeurzen in binnen-en buitenland. Of u nou gaat trouwen of een galafeest heeft; het is een dag waar u zich speciaal moet voelen. Wat wij dan ook belangrijk vinden is dat u zich op uw gemak voelt en dat u in alle rust onze ruime collectie van verschillende merken kan passen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel! Onze kledingadviseurs en coupeuses helpen u om uw wensen in vervulling te laten gaan. Abcouwer Bruids-en Galakleding is het adres voor exclusieve kleding voor speciale gelegenheden.